HJK:lle selvä voitto Ilveksestä Liigacupissa

HJK hallitsi peliä alusta asti eikä Ilves missään vaiheessa päässyt peliin mukaan.
Peli oli vanhentunut vajaan vartin kun pallo oli ensimmäisen kerran tamperelaisten maalissa, Maiju Mutikaisen toimesta.
Heidi Lindström (kuvassa) laukoi suoraan ilmasta tilanteeksi 2-0 kymmenisen minuuttia myöhemmin, kun Ilves-pelaajat eivät saaneet purkupalloa pois oman maalin edestä. Ennen taukoa Taru Laihanen iski numeroiksi 3-0 Veera Vartiaisen oivaltavasta syötöstä.

Toisella jaksolla sama tahti jatkui ja vierailijat eivät juurikaan saaneet rakennettua tilanteita Petra Häkkisen vartioimalle maalille. Sen sijaan kotijoukkue pelasi vahvasti ja teki vielä kaksi maalia ennen jakson puoliväliä. Onnistujina Minna Tuominen ja kapteeni Lindström toistamiseen.
Ilves sai kuparisensa rikki pari minuuttia ennen loppuvihellystä, ja Sini Ihamäki iski loppulukemat 6-1 taululle tuomarin antamalla lisäajalla.

HJK-luotsi Jutta Rautiainen on saanut ryhmänsä kovaan kevätkuntoon ja joukkue pelaa hetkittäin erittäin monipuolisesti ja näyttävästi.

-Ensimmäinen puoliaika oli meiltä parasta peliä tällä kaudella. Hyökkäspeli kulkee tällä hetkellä ja pystymme luomaan joka pelissä tukuittain paikkoja. Puolustuspelaaminenkaan ei minua huoleta. Pyrimme pelaamaan hyvää hyökkäävää futista, ja tekemään aina vähintään yhden maalin enemmän kuin vastustaja, päävalmentaja kertoi.

Finaali pelataan Finnair Stadiumilla lauantaina 10.4. klo 12:00 alkaen