HJK:n taustatiimi kaudelle 2020 – Maija Saari mukaan valmennukseen

HJK:n Naisten Liigan joukkueen valmennustiimi on valmis kaudelle 2020.

Päävalmentajana Klubin joukkueessa toimii Jonne Kunnas. Kunnaksen apuna toimivat valmentajat Maija Saari ja Laura Hyvönen, talenttivalmentaja Arttu Heinonen, mv-valmentaja Juho Illi sekä fysiikkavalmentaja Janne Ukkonen.

Uutena valmennustiimiin tulee näin mukaan ex-huippupelaaja Saari, joka pelasi omalla urallaan 94 A-maaottelua. Saari loi myös pitkän uran ulkomailla, Norjassa ja Ruotsissa. Uransa kaksi viimeistä kautta (2017 ja 2018) Saari pelasi HJK:n takalinjoilla.

Valmennus- ja taustatiimiin kuuluvat myös vahvana osana fysio Pauliina Pitkänen, tilastoanalyytikko Tapio Huhanantti, joukkueenjohtaja Jari Mutikainen, tiedottaja Eeva Neuvonen sekä manageri Joonas Sarelius.

– Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen valmennus- ja taustatiimin osalta. Tiimi on täynnä huippuammattilaisia ja pystymme kattavasti huomioimaan harjoittelussa, pelaamisessa ja muussa toiminnassa kaikki tarvittavat asiat. Otamme taas harppauksen eteenpäin kohti entistä parempaa ja ammattimaisempaa arkea, avaa päävalmentaja Jonne Kunnas.

– Tärkeintä on se, että pystymme tarjoamaan pelaajille koko ajan lisäarvoa kehittymiseen ja arjen rytmittämiseen, Kunnas päättää. 

HJK:n valmennus- ja taustatiimi kaudelle 2020:

Päävalmentaja: Jonne Kunnas
Valmentaja: Maija Saari
Valmentaja / Pelaajamentori: Laura Hyvönen
Talenttivalmentaja: Arttu Heinonen
MV-valmentaja: Juho Illi
Fysiikkavalmentaja: Janne Ukkonen
Fysio: Pauliina Pitkänen
Tilastoanalyytikko: Tapio Huhanantti
Joukkueenjohtaja: Jari Mutikainen
Tiedottaja: Eeva Neuvonen
Manageri: Joonas Sarelius