Kansallinen Liiga käyntiin Töölössä

HJK kohtaa kauden avausottelussa helsinkiläisen PK-35:n.

HJK ja viime kauden päätteeksi kaksiosaisen karsinnan kautta naisten pääsarjatasolle noussut PK-35 iskevät yhteen Kansallisen Liigan avausottelussa.

PK-35:n ydinryhmä on tiivis ja pelannut pitkään yhdessä, joten Töölöön saapuu lauantaina epäilemättä näytönhaluinen joukkue. Nousijan riveissä vilisee useampia tuttuja, myös Klubia edustaneita pelaajia kuten: Lotta Rosenström, Minea Lassas, Amanda Rantanen ja Anita Abu. Joukkueessa ovat myös pikkuhelmareissa esiintyneet Emilia KupsanenDolma GurungSonja Ferm ja Martta Laitinen. Tämän lisäksi ryhmään on liittynyt liigakokemusta omaavat Alina Schrey (FC Honka) ja Katja Hakala (TPS).

HJK pelasi edellisenä viikonloppuna harjoitusottelun IceHeartsin B-poikia vastaan. Ottelu päättyi 2-1 tappioon, mutta kenraalipeli palveli päävalmentaja Jonne Kunnaksen mukaan hyvin valmistautumisessa kauteen.

– Näimme ottelussa, missä pitkän tauon jälkeen mennään ja mihin pyrimme vielä tulevat viikot keskittymään. Pelaajat ovat tehneet koko poikeusajan erinoimaisesti töitä ja olemme pystyneet kehittämään pelaamistamme sekä fyysisiä osa-alueita haluamallamme tavalla. Pitkä poikkeusaika on toki sotkenut suunnitelmia ja nyt korostuu, miten pystymme kehittämään pelaamistamme sarjakauden aikana.

Klubileirissä on ennen lauantain ottelua odottavaiset ja innostuneet tunnelmat.

– Tuntuu, että kauteen on valmistauduttu pieni ikuisuus. Koko joukkue odottaa innolla, että pääsemme viimein tositoimiin. PK-35 sarjanousijana tulee varmasti näyttämään parastaan ja saamme kovan haasteen heti alkuun.

La 13.6. HJK – PK-35 Helsinki klo 16 Bolt Arena. Tutustu kauden 2020 muuttuneisiin ottelukäytäntöihin >>