Kiikarissa kauden 13 voitto

HJK kohtaa lauantaina yläloppusarjaan hamuavan JyPK:n.

Klubi palaa kotikentälleen miltei kuukauden tauon jälkeen. Runkosarjaa on jäljellä enää kolme kierrosta, joten taistelu pisteistä kiihtyy. Jyväskyläläiset hamuavat paikkaa yläloppusarjasta; joukkue on viidentenä 21 pisteellä. Vain pisteen päässä vaanii kuitenkin Åland United.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat päättyneet Klubin voittoihin. Suomen Cupin semifinaalissa 4-1 ja Harjulla 2-0. Jyväskyläläisten ryhmään on tämän jälkeen liittyynyt 25-vuotias kanadalaishyökkääjä Joëlle Gosselin, joka onnistui tekemään hattutempun debyytissään. JyPK on pelannut viime aikoina hyvin ja joukkueella on vaarallinen hyökkäysosasto, joka pitää pystyä pitämään kurissa. Jutta Rantala johtaa edelleen Naisten Liigan maalipörssiä 13 osumalla, mutta Jyväskyläläisten Henna-Riikka Honkanen hengittää niskaan kymmenellä osumalla.

Klubin pitää pystyä lauantain ottelussa liikuttamaan palloa käyttäen hyväksi koko kenttää ja sitä kautta saada revittyä vastustajan puolustus auki. Maalintekopaikkoja pystytään luomaan niin keskeltä kuin laidasta ja viimeistelyyn löytyy tarvittavaa leveyttä.