mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

24.01.2018

HJK ja Leo Walta sopimukseen

Nuori 14-vuotias lahjakkuus Leo Walta on tehnyt HJK:n kanssa pitkän sopimuksen.

Viime vuonna Helsingin piirin vuoden poikapelaajaksi palkittu Leo Walta on pelannut HJK:ssa 8-vuotiaasta lähtien. Jalkapallon harrastamisen Leo aloitti Vantaalla Pakkalan Palloseurassa (PPS). Tällä kaudella keskikenttätaituri pelaa HJK:n B-nuorissa.

– Koen, että HJK:ssa minulla on hyvät olosuhteet ja ympäristö harjoitella ja kehittyä. Seuralla on tarjota hyvä pelaajapolku. Uskon, että saan seuraavien vuosien aikana pelata ja harjoitella kehitystäni parhaiten tukevassa joukkueessa. Meillä on seuran kanssa samansuuntaiset näkemykset jatkosta, iloitsee Leo Walta.

Leo Walta on päässyt mittaamaan tasoaan kansainvälisissä turnauksissa ja akatemiavierailuilla, mm. Bayern Münchenissä.

– Olemme luonnollisesti erittäin iloisia Leon sopimuksesta. Meille on äärimmäisen tärkeää, että pelaaja ja hänen perheensä kokevat HJK:n olevan paras mahdollinen ympäristö. Matka on toki vasta alussa, mutta Leo on erittäin motivoitunut ja määrätietoinen nuori pelaaja. Kaikesta näkee, että Leo rakastaa jalkapalloa ja me teemme kaikkemme auttaaksemme Leoa saavuttamaan oman potentiaalinsa, jalkapallojohtaja Juho Rantala kertoo.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».