Hans Lahti Eerikkilästä HJK:n akatemiajohtajaksi

Eerikkilän jalkapallopalveluiden valmennus- ja koulutuspäällikkö Hans Lahti siirtyy HJK:n 12–15 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien akatemiajohtajaksi 1.11. alkaen. 

Hans Lahti

Kahdeksan vuotta Eerikkilässä työskennellyt Lahti toimi pääsääntöisesti Sami Hyypiä Akatemian (SHA) kehittymisen seuranta -konseptissa alle 15-vuotiaiden kouluttajana ja johtajana sekä suunnitteli ja toteutti erilaisia jalkapallopalveluja käynnistäen mm. Eerikkilän jalkapallon yläkoululeirityksen vuonna 2017.

– Tulin aikanaan Eerikkilään seuramaailmasta ja palaan nyt seuramaailmaan ja Suomen johtavaan jalkapalloseuraan paljon oppineena. Toimiessani SHA-yhteistyöseurojen toiminnan sparraajana osana Eerikkilän huipputiimiä, opin valtavasti mm. yhteistyöstä, arvojen ja identiteetin sekä selkeiden toimintatapojen merkityksestä. Näitä asioita vien varmasti mukanani uuteen työhöni, Hans Lahti kertaa Eerikkilä-vuosiaan.

Hän iloitsee saaneensa monipuolisten työtehtävien ansiosta äärimmäisen arvokasta kokemusta, jota pääsee nyt hyödyntämään uudenlaisessa roolissa.

– Haluan vilpittömästi kiittää SHA-toiminnassa mukana olleita Eerikkilän, yhteistyöseurojen ja Palloliiton ihmisiä hyvästä yhteistyöstä kanssani ja toivotan kaikille tsemppiä ja terveyttä. Onneksi yhteys Eerikkilään säilyy HJK:n ollessa tärkeä ja pitkäaikainen Eerikkilän yhteistyökumppani. Pääsen kokemaan Eerikkilän huipputason palvelua seuraavaksi asiakkaana.

Eerikkilän jalkapallopalveluista vastaava päällikkö Mika Laurikainen kiittää Lahtea pitkäaikaisesta työstään lajin ja Eerikkilän hyväksi.

– Hans on tehnyt Eerikkilässä erittäin hyvää ja pitkäjänteistä työtä. Toivotamme hänelle menestystä uusien haasteiden parissa.

HJK:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen on tyytyväinen saadessaan huipputekijän vahvistamaan seuran urheilujohtoa.

– Saavuttaaksemme seuran äärimmäisen kovat tavoitteet Pohjoismaisena huippuseurana tarvitsemme henkilöitä, joilla on johtamiskykyä sekä vahva näkemys pelaajakehityksen arkilaadun kehittämisestä. Hans Lahti on tällainen henkilö. Hän vastaa marraskuusta lähtien seuran Akatemiajoukkueiden poika- ja tyttöpelaajien kansainvälisen tason pelaajakehityksestä.

– Hansilla on usean vuoden kokemus sekä suomalaisten että kansainvälisten huippujoukkueiden valmennuksen kokonaisvaltaisesta seurannasta. Tätä osaamistaan hän hyödyntää uudessa tehtävässään. Toivotamme Hansin lämpimästi tervetulleeksi hyvään seuraan, Muurinen jatkaa.

Tero Koskela ja Antti Kekkonen ottavat jatkossa lisää vastuuta Eerikkilän jalkapallopalveluista. Eerikkilän ja Palloliiton yhteispalkkauksella työskentelevän Koskelan vastuualue laajenee mm. Sami Hyypiä Akatemian valmentaja- ja valmennuspäällikkökoulutukseen. Kekkonen tulee jatkossa vastaamaan mm. yläkoululeirityksien jalkapallovalmennuksesta.

Lisätietoja:
Hans Lahti, HJK:n akatemiajohtaja 1.11. alk. p. 040 501 9004
Timo Muurinen, HJK:n toiminnanjohtaja, p. 050 543 8082
Mika Laurikainen, Eerikkilän jalkapallopalveluista vastaava päällikkö, p. 040 590 6941