Kasvomaskien käyttöä edellytetään ottelutapahtumissa

Koronavirusepidemian toisen aallon kiihtyessä jalkapalloperhe on päivittänyt omaa ohjeistustaan koronavirusepidemian hillitsemiseksi.

201013 Kasvomaski

Palloliitto tiedottaa:

THL:n ja STM:n antamia suosituksia seuraten Palloliitto ottaa käyttöön velvoitteen käyttää kasvomaskia katsomossa Palloliiton valtakunnallisten sarjojen ottelutapahtumissa, mukaan lukien naisten ja miesten korkeimmat sarjatasot Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan. Muissa kuin valtakunnallisissa sarjoissa kasvomaski tulee olla katsomossa, mikäli turvaetäisyyksiä ei voida kaikissa tilanteissa säilyttää.

Kasvomaskin käyttö on edellytys ottelustadionille sisäänpääsyyn niin yleisön kuin työskentelevän henkilökunnankin osalta. Lisäksi ottelutapahtumien turvajärjestelyissä suositetaan edelleen tarkkaa suunnittelua 1-2 metrin turvavälien ylläpitämiseksi kaikissa tilanteissa (myös lipunmyynti, myyntipalvelut). 

Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskin käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita

Lähde: palloliitto.fi »

HJK:n seuraava kotiottelu HJK vs HIFK pelataan ensi sunnuntaina 18.10. Bolt Arenalla kello 16:00. Ottelutapahtumaan osallistuminen edellyttää kasvomaskin käyttöä. Porteilla otteluisäntä K‑Citymarket Ruoholahti tarjoaa ilmaisen kasvomaskin niille, joilta se puuttuu.

Mikäli edellytys kasvomaskin käyttämisestä estää ottelutapahtumaan osallistumisen, ota yhteys Tiketin asiakaspalveluun »

HJK Kasvomaski