Nassim Boujellab: ”Kannattajamme ovat aivan parhaita”

Keskikenttämies Nassim Boujellab teki paluun HJK:n avauskokoonpanoon tiistaina Interiä vastaan.

Nassim Boujellab HJK TV:n haastattelussa voitetun Inter-vierasottelun jälkeen.

Klubin 10-paita kertoi HJK TV:n haastattelussa voitokkaasta Inter-ottelusta sekä antoi päivityksen sopeutumisestaan Suomeen. Boujellabin ensitunnelmat Suomesta saatiin kuulla noin kuukausi sitten HJK:n matkustaessa Seinäjoelta Helsinkiin junalla.

Rikkonaisen alkukauden pelannut Boujellab oli ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa sitten FC Honkaa vastaan pelatun Veikkausliiga-kauden avausottelun. Kyseisen metroderbyn lisäksi Boujellab on tullut vaihdosta kentälle SJK:ta ja HIFK:ta vastaan.

Vahvan ottelun pelannut Boujellab aiheutti harmaita hiuksia Interin puolustukselle varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. 63. minuutilla vaihtoon tullut marokkolainen pelasi kauden parhaan ottelunsa ja väläytti jo Bundesliigassa nähtyjä taitojaan.

Nassim Boujellab, hieno vierasvoitto tänään. Miten peli meni?

Ottelu meni hyvin. Saimme kolme pistettä, mikä oli tärkeää.

Miltä paikka avauksessa tuntui pitkästä aikaa?

Olen ollut hieman sairaana ja lisäksi oli ramadan, mutta nyt tuntuu oikein hyvältä. Tulin vaihtoon, koska paluu täytyy tehdä askel kerrallaan. Tuntui hyvältä pelata ja jatkan tästä eteenpäin.

Miten olet sopeutunut Suomeen?

Täällä on oikein hyvä olla ja joukkuekaverit ovat mahtavia. Suomalaiset ovat muutenkin mahtavia ja meidän kannattajamme aivan parhaita!

Onko vaimosi saapunut jo Suomeen?

Ei vielä, mutta toivottavasti tällä viikolla tai seuraavalla.

Toivotaan niin. Kiitos, Nassim!

Kiitos.