HJK hakee paikalliskamppailusta kauden avausvoittoa

HJK palaa tositoimiin parin viikon tauon jälkeen, kun Naisten liiga jatkuu sunnuntaina kello 16.00 Tapiolan Urheilupuistossa paikalliskamppailulla FC Honkaa vastaan. Kauden ensimmäiset viikot ovat olleet joukkueelle vaikeita ja Klubi jahtaakin vielä ensimmäistä voittoaan sarjassa. Kotiavaus hallitsevaa mestari Åland Unitedia antoi kuitenkin jo toivoa paremmasta. Joukkue pelasi hyvän ottelun ja pakotti vahvan vastustajan ahtaalle. Nyt hyvät otteet pitäisi kääntää hyviksi tuloksiksi.

  • Pelasimme hyvän ottelun puolustussuuntaan ja haluamme säilyttää saman tason sunnuntaina. Tavoitteenamme on nyt parantaa hyökkäyspeliämme ja saada verkot heilumaan. Emme lähde hakemaan ottelusta mitään voittoa vähempää, ilmoitti päävalmentaja Maria Virolainen.

Klubin heikko kohta alkukaudesta on ollut maalien tekeminen. Cup-ottelussa MPS:ää vastaan HJK jäi nollille, kuten myös viime pelissä Åland Unitedia vastaan. Virolainen veikkaa ketsuppipullon aukeavan Honkaa vastaan.

  • Uskon, että heilutamme Hongan maaliverkkoa. Pistesaaliimme riippuu silloin siitä, miten hyvin pystymme pitämään oman maalimme puhtaana. Emme saa innostua liikaa ja unohtaa puolustuksen tiiviinä pitämistä.

Myös Honka jahtaa edelleen ensimmäistä voittoaan Naisten liigassa. Viime kauden kohtaamisissa espoolaiset veivät kahdesti pidemmän korren sarjassa, mutta Cupin välierissä Klubi onnistui pusertamaan 0-1 -kotivoiton. Poissaolijoita Klubilla on edelleen muutama. Enna Halonen, Heidi Lindström, Mari Perasto ja Petra Koivuvaara eivät vielä sunnuntain ottelussa pelaa.

  • Kummatkin joukkueet ovat varmasti hyvin nälkäisiä ottamaan ensimmäisen voittonsa liigassa. Pelistä tulee varmasti vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen näytös, paikallispelin arvoinen. Odotan innolla, myhäili Virolainen.

FC Honka – HJK sunnuntaina 13.4. kello 16.00 alkaen Tapiolan Urheilupuiston tekonurmella. Otteluun on vapaa pääsy.