Metroderbystä kolmen pisteen saalis – Halttusen maali siivitti Klubin voittoon

HJK:n kauden toisesta ottelusta lähti kotiintuomiseksi täysi pistepotti. Talvisissa tunnelmissa pelattu ottelu päättyi Klubin 1-0 voittoon.

Lilli Halttunen pommitti upeasti pallon maaliin Espoossa.

Ensimmäinen puoliaika eteni pääsääntöisesti Klubin hallinnassa ja vierasjoukkue onnistui vyöryttämään hyökkäyksiä toisensa jälkeen.

Avausmaali roikkui ilmassa pitkään, mutta lukuisista maalintekoyrityksistä huolimatta Hongan tiukasti vartioima maali pysyi koskemattomana ensimmäiset puolituntia. Palkinto saatiin viimein, kun Lilli Halttunen laukoi yli 20 metristä pallon vastustamattomasti yläriman kautta maaliin. Puoliajalle lähdettiin HJK:n 1–0 johdossa.

Espoossa sääolosuhteet pääsivät yllättämään, sillä ottelu jouduttiin keskeyttämään hetkeksi runsaan lumen vuoksi. Takatalven lumia saatiin tovi lakaista kentältä, jotta kentän rajat saatiin takaisin esiin. Ottelu saatiin kuittenkin ripeästi takaisin käyntiin.

Lisäosumia ei ottelussa nähty, vaikka HJK onnistui luomaan useita paikkoja. Ottelun kotijoukkue ei juuri onnistunut yllättämään Klubia yksittäisiä erikoistilanteita lukuun ottamatta.

Katso videolta HJK:n päävalmentajan Arttu Heinosen mietteet ottelusta:

Arttu Heinonen oli tyytyväinen omiensa suoritukseen.

FC Honka-HJK 0–1 (0–1)
30. 0–1 Lilli Halttunen