HJK kotivireessä porskuttavan KuPS:n vieraaksi

Sarjakärki HJK havittelee tasapelien jälkeen täyttä pistepottia Kuopiossa.

HJK jatkaa edelleen Naisten Liigan kärjessä, seitsemän pisteen erolla toisena olevaan FC Honkaan. Edellisessä ottelussa Klubi tasasi pisteet Åland Unitedin kanssa. KuPS nappasi viime lauantaina kuudennen perättäisen kotivoittonsa. Kuopiolaiset ovat sarjassa neljäntenä, pisteen Tikkurilaisten takana. Keltamustien paras maalintekijä on Gentjana Rochi yhdeksällä osumalla.

HJK lähtee Kuopioon muutoin normaalilla kokoonpanolla, mutta maalivahti Lotta Rosenström siirtyy yhden pelin lainalle IK Myraniin. Pelaajat ovat olleet sopivan keskittyneitä ja tehneet töitä koko viikon. KuPS-ottelussa onkin tärkeä pystyä säilyttämään sama henki ja peli-ilme, joka nähtiin Ahvenanmaalla.

Klubin täytyy parantaa pelaamistaan viimeisellä kolmanneksella sekä saada luotua laadukkaita maalipaikkoja, jos hyvässä kotivireessä porskuttavat kuopiolaiset halutaan kaataa. Myös puolustussuuntaan tarvitaan kollektiivisesti ehjä peli – KuPS:n hyökkääjien pelitila on pidettävä pienenä ja oltava oikeilla hetkillä äärimmäisen aggressiivinen.

La 27.7. KuPS – HJK klo 14:15 Savon Sanomat Areena