HJK Naiset leikitellen voittoon TPS:n vieraana

Klubi pelasi lauantaina naisten liigan kakkoskierroksella TPS:ää vastaan. Visiitti oli valmentaja Jutta Rautiaiselle erittäin mieleinen. Joukkueen peli näytti hyvältä ja tulos oli loistava.
– Peli lähti käyntiin loistavasti ekasta minuutista alkaen. Syötöt menivät kohdalleen ja liike oli hyvää. Maalit olivat hienoja, ei mitään räkämaaleja. Tuollaista peliä kun pelataan, niin lupaan olla hiljaa penkin päässä, Jutta nauraa.
HJK:n voitto oli nyt toinen perättäinen liigassa. Klubi johtaa sarjaa maalieron turvin kahden ottelun jälkeen, kun sarja on vielä täysin alkutekijöissään. Rautiainen katsoo tulevaisuuteen optimisesti lauantaisen esityksen luvatessa hyvää jatkolle.
– Parin viikon takaiset kokoonpanohuolet alkavat helpottaa jo hieman. Pääsin tekemään hyviä vaihtoja ja antamaan kokemusta pelaajille lauantain matsissa, joka on erittäin tärkeää. Kaiken lisäksi pelasimme hyvää futista, joka toi hyvän tuloksen, Rautiainen iloitsee.
Naisten seuraava ottelu on lauantaina 23.4, jolloin Klubi emännöi Kuopion MimmiFutista Talissa.
TPS 0 – 6 HJK (0-3)
0-1 9 min Heidi Lindström
0-2 15 min Sini Vehviläinen
0-3 22 min Heidi Lindström
0-4 49 min Marianna Tolvanen
0-5 61 min Emmi Alanen
0-6 62 min Nea-Stina Liljedahl
HJK:n kokoonpano  
Vera Varis (mv), Minna Tuominen, Kati Hakala, Laura Kivistö, Marianna Tolvanen, Heidi Lindström, Nea-Stina Liljedahl, Sanna Malaska, Emmi Alanen, Elina Syrjälä, Sini Vehviläinen
Vaihtopenkki: Ina Suutari, Iida Muinonen (45.min), Veera Vartiainen (63. min),  Sanna Porali (63. min), Satu Kruus, Sini Ihamäki (63. min), Ella Rinta-Filppula