HJK saa Taliin vieraita Kokkolasta

Neljäntenä 29 pisteellä oleva kotijoukkue on aloittanut Naisten Liigan ylemmän loppusarjan mollivoittoisesti kahdella tappiolla; Klubi on hävinnyt PK-35 Vantaalle 4–1 ja Pallokissoille 1–0. Viime lauantaina Klubi sai vielä tunnustaa PK-35 Vantaan paremmaksi Suomen Cupin finaalissa luvuin 2–0.

Vierasjoukkueella ei ole mennyt yhtään paremmin. Tosin vastus on ollut kovinta mahdollista luokkaa; tappiot ovat tulleet Åland Unitedille 7–0 ja PK-35 Vantaalle 5–0.

Viime kaudella sarjassa viidenneksi sijoittunutta Kokkola F 10:ä valmentaa entinen naisten maajoukkueen päävalmentaja Mikael Käld. Kokkolalaisten paras maalintekijä Naisten Liigassa on toistaiseksi ollut Eva-Susanna Dahlmars viidellä maalillaan. Kokkolan kauden parhaat saavutukset ovat olleet kaksi voittoa FC Hongasta, ensiksi Espoossa huhtikuussa 2–1 ja sitten Kokkolassa 1–0.

Joukkueiden keskinäiset kamppailut ovat tällä kaudella olleet tasaisia. Maaliskuun lopussa Talin hallissa pisteet tasattiin maalein 2–2, Kokkolassa toukokuun lopussa pelattu ottelu puolestaan päättyi Klubin maalin voittoon luvuin 1–2.

 

HJK  – Kokkola F10, lauantai, 5.9. klo 16.00, Talin halli