Klubi tavoittelee pronssia lauantaina Bolliksella

HJK:n naisten joukkue kohtaa lauantaina Turun Palloseuran kauden päätösottelussaan Töölön pallokentällä. Keväällä käynnistynyt Naisten liiga on ollut edellisvuoden tapaan jännittävä loppukierroksille saakka. Tällä kertaa Klubi on taistelussa pronssisesta mitalista FC Hongan kanssa, mutta myös kulta-kamppailu on elossa vielä viimeisellä kierroksella.

HJK on ennen viimeistä kierrosta sarjakolmonen ja kolmen pisteen päässä FC Hongasta. Tasapelikin riittää mitalisijaan, joten espoolaiset ovat käytännössä Klubin armoilla. Myös FC Honka pelaa lauantaina kotikentällään. Se saa vastaansa Pallokissat. Maaliero joukkueiden välillä on kahdeksan maalia.

Klubin viimeinen voitto on noin kuukauden takaa Oulu Nice Socceria vastaan. Tuolloin joukkue haki niukan 1-0 – voiton Castrenilta. Sen jälkeen Klubi on tasannut pisteet juurikin FC Hongan kanssa ja kärsinyt tappion alkuviikosta PK-35 Vantaalle.

FC Honka kompuroi edellisessä pelissään Kokkola F10:n vieraana. Kokkolassa pelattu ottelu oli todellista kissa- ja hiiri-leikkiä, sillä espoolaiset onnistuivat tasoittamaan ottelun kolmesti. Moraaliarusentava viimeinen osuma FC Hongan verkkoon tuli 89:nnellä minuutilla.

HJK – TPS la 13.10. klo 16.00, Töölön pallokenttä.