Nora Heroum uskoo kiivaaseen mestaruustaistoon

Lauantain Naisten liigan kierros sujui melko yllätyksettömissä merkeissä. Ennakkosuosikit lunastivat odotuksensa lähes kaikilla paikkakunnilla. Porissa sen sijaan Nice Futis kaatoi vahvan Åland Unitedin ja osoitti jälleen pystyvänsä isoihin voittoihin liigassa. Jokainen ottelu sarjassa on merkittävä ja HJK pyrkii pitämään vireen hyvänä, sillä voitolla FC Unitedista se nousi sarjan kakkossijalla maalierolla ohi PK-35 Vantaan.
Klubi voitti oman kamppailunsa Töölössä 2-1. Ottelun 2-0 – voittomaalin tehnyt Nora Heroum koki joukkueen parantavan otettaan matsista, mitä pidemmälle ottelussa mentiin.
– Aivan ottelun alussa syöttöpelimme ei oikein toiminut. Peli oli kovaa ja ainakin oma taistelutahto nousi sen ansiosta. Toisella puoliajalla peli alkoi aueta ja saimme paljon enemmän maalipaikkoja, mutta emme saaneet paikoista sisään, Heroum kertoo.
HJK:n voitto lauantaina merkitsi nousua sarjassa sijalle 2. Sarjaa johtava nelikko on erittäin pienien marginaalien sisällä ja Klubin takana niskaan hengittävät PK-35 ja Åland United ovat kaikki kahden pisteen sisällä toisistaan. Åland Unitedilla on lisäksi yksi ottelu vähemmän pelattuna. Eroa kärkeen HJK:lla on neljä pistettä.  
– Uskon että me taistellaan vielä sarjan voitosta. Kova kilpailu tuo enemmän voitontahtoa, voitosta tulee vielä kova taistelu, Nora pohtii.