Otteluraportti: FC Honka – HJK 2-0 (1-0)

HJK:n Naiset kärsivät kauden kolmannen tappionsa yhtä monessa ottelussa, espoolainen FC Honka nappasi sunnuntaina 2-0 -kotivoiton Jenny Danielssonin ja Riikka Hannulan osumilla.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli Hongan hallintaa. Kotijoukkue onnistui heti ottelun alussa luomaan maalipaikkoja ja iskikin johtomaalin 13. minuutilla. Danielssonin vapaapotku sivulta painui ohi koko maalinedusruuhkan ja sujahti verkon perukoille ohi maalivahti Noora Matikaisen. Matikainen piti Klubin pelissä mukana puoliajan lopulla muutamalla upealla torjunnalla ja HJK pääsi kokoamaan rivejään tauolla.

Toiselle puoliajalle kentälle tulikin energinen Klubi. Jessi Hietanen ja Vera Saastamoinen tulivat kentälle ja HJK otti ottelun haltuunsa. Klubi vyörytti paikkoja espoolaisten maalille, mutta kotijoukkueen puolustus ja maalivahti Vera Varis kestivät. Kun HJK ei onnistunut hyödyntämään tilaisuuksiaan, iski Honka. Matikainen torjui vielä Julia Säpin laukauksen, mutta Hannula pääsi pyssyttämään paluupallon verkon perukoille.

HJK:n urakka jatkuu lauantaina 19.4. kotiottelulla Merilappi Unitedia vastaan.

FC Honka – HJK   2-0 (1-0)

(13. Danielsson, 90+3. Hannula)

HJK: Noora Matikainen; Heidi Paajonen, Jennifer Ludemann (72. var.), Jenna Front (88. var.), Ella Rinta-Filppula; Iina Salmi, Veera Viitikko (56. var., 71. Annika Tossavainen), Hanna Pyhäjärvi (90. var.), Tessa Auvinen (46. Jessi Hietanen); Ella-Rosa Huusko, Jonna Front (46. Vera Saastamoinen).