Rautiainen: ”Vain joukkue voi voittaa”

PK-35 Vantaa sai maistiaisen Klubin tämän hetkisestä vireestä keskiviikon liigakamppailussa. Kotijoukkue HJK vei hyvällä pelillä voiton nimiinsä Töölössä pelatussa ottelussa. Voitolla HJK nousi kolmannelle sijalle ohi Åland Unitedin.
HJK:n päävalmentaja Jutta Rautiainen iloitsi keskiviikon pisteistä, muttei halunnut nostaa voittoa joukkueen aiempien saavutusten yläpuolelle. Rautiainen kuitenkin kehuu joukkueen työmoraalia erinomaiseksi ja nimeää sen tärkeimmäksi tekijäksi joukkueen hyvälle nykyvireelle.
– Me ollaan jälleen otettu askelia eteenpäin. Se mitä muut ei näe, on se että tuolla harjoituskentällä on tehty hirveä määrä työtä ja uskottu omaan tekemiseen. Ei meillä ole mitään kammoa PK-35:ttä tai FC Honkaa kohtaan. Me haluamme tehdä omaa juttuamme ja pelata omaa peliämme heitäkin vastaan, Rautiainen linjaa.
Rautiainen muistuttaa, että HJK:lle on mennyt edellisissä peleissä muutamia helppoja maaleja, joka vaikutti hetkellisesti negatiivisella tavalla joukkueen peliin. Ryhmä kuitenkin vaikuttaa selättäneen alkukesän ongelmat ja seilaa tällä hetkellä kovassa myötätuulessa viisi perättäistä voittoa vyöllään.
HJK-luotsi kehuu pääkaupunkiseudun joukkueiden kohtaamista hyvätasoiseksi otteluksi ja uskoo oman joukkueensa ansainneen voittonsa hyvällä yhteispelillä. 
– Me oltiin joukkue ja vain joukkue voi voittaa. Tämän tasoisia otteluita, kun olisi 30 kaudessa, niin naisfutiksen taso nousisi ryminällä, Jutta pohtii.