Taistelu pronssimitalista jatkuu

Kansallinen Liiga päättyy sunnuntaina Bolt Arenalla.

HJK on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 5. Myös 30 pisteessä oleva Honka on maalieron turvin pykälää ylempänä. Kolmannella sijalla majaileva KuPS on kaksi pistettä edellä. Täysin omissa käsissä mahdollinen pronssimitali ei siis ole. Klubin kilpakumppanit kohtaavat viimeisellä kierroksella mestaruutta jahtaavat joukkueet eli Åland Unitedin ja TiPS:n. Oma panoksensa on myös HJK:n sunnuntain vastuksella JyPK:llä, joka voisi hävitessään ja muiden joukkueiden ristiinpelatessa valahtaa karsijan paikalle.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli Klubin kannalta haastava. Raitapaidat hallitsivat ottelua, mutta eivät löytäneet keinoja keskisuomalaisten matalan blokin murtamiseen. Kotijoukkue sen sijaan rankaisi armotta tilanteistaan. Sunnuntaina kotikentälle asteleekin varmasti revanssinhaluinen HJK. Islannissa pelattu Valur-ottelu näytti minkälaisella intensiteetillä sekä fyysisyydellä peleissä täytyy olla.

– Sunnuntaina on selkeänä tavoitteena nostaa pelaamisen tasoa sinne, missä se on parhaimillaan ollut. Samalla haluamme päättää kauden hyvään tulokseen ja taisteluun pronssista. Ottelussa tulee korostumaan se, miten pystymme luomaan maalipaikkoja vastustajan eri prässitasoja vastaan sekä miten pystymme toisaalta huolehtimaan kenttätasapainosta tilanteevaihtohetkillä, päävalmentaja Jonne Kunnas päättää.

Su 8.11. HJK – JyPK klo 14 Bolt Arena >> osta lippu otteluun!

Koronaviruksen aiheuttamat erityisjärjestelyt ottelutapahtumassa:

• Käytä kasvomaskia
• Säilytä 1–2 m turvaväli
• Pese käsiäsi ja käytä käsidesiä, yski hihaan tai nenäliinaan

• Älä tule sairaana tai oireisena otteluun