Vahvasti aloittanut sarjanousija vastassa lauantain kotiottelussa

Lauantaina Talissa kohtaavat kaksi täysin eri tavoin kautensa aloittanutta joukkuetta. HJK on kärsinyt kaikissa sarjakauden kolmessa ottelussaan tappion, sarjanousija Merilappi United taas on saanut unelma-alun liigassa voittamalla kaikki kolme peliään. Klubille kauden alku on ollut pettymys ja joukkue kaipaa kipeästi ensimmäisiä pisteitään sarjassa.

Ensimmäisillä kierroksilla vastustajat ovat olleet haastavia ja joukkue on parantanut esityksiään ottelu ottelulta, mutta nuorella joukkueella on vielä askelia otettavanaan. Lauantain kotipeli on hyvä aika aloittaa. Kemiläinen Merilappi United nousi sarjaan täksi kaudeksi rytinällä. Taitava ja vahva ryhmä jyräsi ylivoimaiseen voittoon Naisten Ykkösessä ja on tehnyt nopeasti vaikutuksen myös pääsarjassa. Kolme voittoa kolmesta ottelusta, 13 tehtyä ja 2 päästettyä maalia ovat vahva näyttö ensikertalaisilta. Suomalaispelaajat maajoukkueessakin debyyttinsä tehneen Natalia Kuikan johdolla muodostavat ryhmän rungon, mutta ulkomaalaisvahvistukset tekevät joukkueesta erityisen vaarallisen. Merilapin joukkueeseen mahtuu yhdysvaltalaisia, slovenialaisia ja nigerialainen peluri.

Klubilla on edessään siis iso haaste. Muutaman viikon takainen tasainen kamppailu kotikentällä sarjan parhaimmistoon kuuluvaa Åland Unitedia vastaan kuitenkin antaa osviittaa HJK:n mahdollisuuksista. Tarkalla puolustuksella ja nopeilla vastahyökkäyksillä Klubi voi horjuuttaa nopeasti sarjan suosikkeihin kavunnutta vierasjoukkuetta. Paikan tullessa maaliverkot pitää kuitenkin saada heilumaan.

HJK – Merilappi United lauantaina 19.4. Talin hallissa kello 13.00 alkaen. Tervetuloa paikalle!