HJK–KuPS lauantaina Bolt Arenalla

HJK kohtaa lauantaina Kansallisen Liigan kärkikamppailussa KuPS:n Bolt Arenalla.

kupsennakko
Linda Ruutu

HJK hävisi viime pelinsä TiPS:lle maalein 1–2. Klubi johti peliä pitkään Ria Karjalaisen osumalla, mutta TiPS nousi lopussa tasoihin ja ohi. Sarjataulukossa HJK on tällä hetkellä neljäntenä ja jahtaa yläpuolella olevaa kolmikkoa KuPS–TiPS–Åland United.

KuPS on pelannut toistaiseksi vakuuttavan kauden. 12 pelistä kuopiolaiset ovat keränneet 31 pistettä, joilla he pitävät hallussaan sarjataulukon ykköspaikkaa.

Keväällä KuPS ja HJK kohtasivat Kuopiossa. Silloin KuPS oli vahvempi maalein 3–0.

– TiPS-pelissä oli paljon hyvää ensimmäisellä jaksolla. Sen päälle on hyvä rakentaa lauantain peliin, päävalmentaja Jonne Kunnas sanoo.

– KuPS on tosiaan pelannut hyvän kauden ja ovat ansaitusti siellä kärkipaikalla. Heillä on laadukas joukkue, mutta totta kai lähdemme pelistä hakemaan vain ja ainoastaan voittoa, Kunnas jatkaa.

HJK on mahdollisuus käyttää pelissä kahta uutta pelaajaa, kun Linda Sällströmin ja Leonie Pankratzin peliluvat on saatu kuntoon siirtoikkunan aukeamisen jälkeen.

– Edelleen poissaoloja on jonkun verran. Maalivahti Annika Laihanen on muutaman viikon sivussa treeneissä tulleen nilkkavamman takia, Kunnas kertoo.

HJK ja KuPS kohtaavat lauantaina Bolt Arenalla kello 14.00.

Kaikki Helsinki Cupin osallistujat pääsevät peliin ilmaiseksi turnauksen rannekkeella. Lue ohjeet tästä.