mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Klubien klubi

Osallistu oman asiakaskokemuksesi parantamiseen Suomen tunnetuimmalla jalkapallostadionilla.

HJK on jättänyt heinäkuussa rakennuslupahakemuksen Telia 5G Arenan kehittämiseksi, ja rakennuslupa on myönnetty lokakuussa. Kaupungin kanssa on neuvottelut käynnissä hankkeen toteuttamisesta. Tarkoituksena on ratkaista stadionia alusta asti vaivanneet tuuli- ja sadeongelmat sekä parantaa asiakaskokemusta kattamalla ja lasittamalla stadionin eteläpääty.

Kiinteistön omistaa Helsingin kaupunki -konserni, ja HJK toimii siinä vuokralaisena. Stadion ei nykyisellään täytä kaikkia UEFA:n vaatimuksia. Lupien ja rahoituksen järjestyessä hanke on tarkoitus toteuttaa yksityisin varoin kiinteistön tontin alueella. Mittaavaa uutta rakentamista tai kapasiteetin lisäämistä ei ole mahdollista toteuttaa.

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 3 500 000 euroa, josta ensimmäisen vaiheen, kannattajien eteläpäädyn eli Klubipäädyn uusimisen, osuus on noin 1 500 000 euroa. HJK pyrkii keräämään kannattajien eteläpäädyn hankkeeseen ulkopuolista rahoitusta vähintään 500 000 euroa hoitaen omana rahoituksena 1 000 000 euroa.

Lue lisää: Q & A - Stadionin peruskorjaushanke ja Klubien Klubi »

Voit osallistua hankkeen rahoitukseen seuraavasti:

Tue hanketta ostamalla Klubien klubi -kortti kolmeksi vuodeksi vaihtoehtoina:

  • a. Klubipääty kolmen vuoden kausikortti 270 euroa (nykyisin hinnoin 315 euroa)
  • b. Itäkatsomo kolmen vuoden kausikortti 450 euroa (nykyisin hinnoin 525 euroa)
  • c. Pääkatsomo kolmen vuoden kausikortti 750 euroa (nykyisin hinnoin 885 euroa)

Kaikki Klubien klubi -kortit sisältävät ainutlaatuiset edut:

  • – kaksi ulkopuolisilta suljettua sisäpiiritapahtumaa vuosittain
  • – 20% alennuksen HJK Shopista
  • – normaalit kausikorttiedut

Klubien Klubi -kortilla pääset sisäpiiritapahtumiin, olet mahdollistamassa parempaa katsojakokemusta ja tunnelmaa sekä saat huomattavan hintaedun.

Rahoituksen ja lupien järjestyessä HJK pyrkii aloittamaan hankkeen vuoden 2018 puolella tarkoituksena saada eteläpääty valmiiksi ennen kauden 2019 alkua.

Klubien klubi -kortit NYT MYYNNISSÄ!

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».